Esteu aquí

Curs online per a restaurants i empreses agroalimentaries: Manipulació d'aliments, contaminació i higiène alimentaria

Temes: Turisme
TIPUS: Proposta
Per a qui: Autònoms, Empresa

Aquesta formació us proporcionarà els coneixements sobre higiene i seguretat alimentaria necessaris per garantir la seguretat alimentaria en el vostre lloc de treball.

  • Modalitat no presencial:  sessió online en directe a través de la plataforma ZOOM.
  • Preu: Gratuït.
  • Inscripció: cal emplenar el següent formulari per cada persona que es vulgui inscriure. Places limitades, per ordre d'inscripció.
  • Continguts:

           - Malalties de transmissió alimentària. Contaminació d’aliments
                   · Conceptes bàsics
                   · Contaminació d’aliments
                   · Factors que afecten el creixement bacterià
                   · Contaminacions encreuades
           - Estructures i equips
           - Higiene personal i hàbits higiènics
           - Pràctiques correctes de manipulació
           - Sistemes d’autocontrol
           - Especificacions higièniques i sanitàries dels aliments

  • Observacions:
    • No hi ha límit de persones inscrites per empresa o establiment.
    • Cada persona inscrita ha d'accedir amb un dispositiu propi (ordinador, tablet o mòbil). No poden fer el curs dues persones des d'un mateix dispositiu.
    • Dies abans de la formació, s'enviarà via email les indicacions per connectar a la sessió Zoom.
    • La sessió és online i en directe. La puntualitat d'assistència de les persones inscrites és imprescindible.
    • La sessió és en català. Si el/la treballador/a necessita que la sessió es faci en castellà cal que ho indiqui a l'inici de la sessió.
    • Cada persona que assisteixi a la formació rebrà un certificat d'assistència.

Podeu consultar altres formacions adreçades a les empreses i entitats turístiques del Baix Llobregat en aquest enllaç: https://www.turismebaixllobregat.com/ca/premsa/formacio-sector-turistic-2022

Activitats relacionades