Esteu aquí

Curs de feminisme per microones

En paraules de la seva autora, Natza Farré, és un curs de feminisme exprés. En ell es denuncia com de manera subtil o cruel el masclisme gaudeix de bona salut. En aquest masclisme quotidià se sustenta el procés de la violència de gènere. L'autora crida a plantar-li cara amb una revolució que és obligadament feminista.

Hi intervindran: 

Natza Farré és pessimista d'origen i persistent d'adopció. Va néixer dona i creu que morirà dona. Viu a Barcelona. Treballa en els mitjans de comunicació, en concret al programa d'actualitat i humor La Competència. Quan no escriu, fa fotografies o dorm. No té suficients cabells blancs per tenyir-se i si es posa talons, cau. Detesta la calor i l'estiu.

Gemma Lienas és escriptora, comunicadora i actualment diputada al Parlament de Catalunuya. És coneguda pel seu paper en la literatura catalana de final del segle XX i principis del XXI i la seva lluita feminista.

 

Durant l'acte es presentarà el grup de lectura Lletra Violeta, que a més del club de lectura mensual, organitza debats que giren al voltant de les relacions que s'estableixen entre la política i el feminisme.

  • Accessible

Activitats relacionades

Ens separem! I ara, què?

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 27/10/2021 al 27/10/2021
On: Virtual a través de ZOOM

Webinar amb la defensora dels drets LGBTI+, Karla...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 28/10/2021 de 9:00 a 10:00 h
On: Activitat virtual

Passejada carrers amb nom de dona

Tipus: Proposta
Quan: 28/10/2021 de 10:00 a 11:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes