Esteu aquí

Convofest. La fàbrica i el cos

Obertura i presentació del projecte audiovisual-comunitari "La fàbrica i el cos" de l'artista audiovisual Núria Nia, on a través de la recol·lecció de testimonis, arxius i noves reflexions es pretén donar una mirada micro històrica al passat del Prat; concretament a partir dels anys 70, i fins al present, sense oblidar les promeses, els somnis i els possibles objectius que ens marquem per al futur. 

El 17 de desembre es presentarà a la ciutat l'estat de la seva producció i investigació dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat.

Projecció i exposició col·lectiva del projecte. Es farà una petita presentació del projecte i de les persones que han participat, així com de la manera de treball adoptat. Després, es procedirà a la projecció dels vídeos creats. Així mateix, l'espai de la Sala d'Actes de la Palmira, acollirà una instal·lació sobre les persones participants, que es podrà veure abans/durant/després de la projecció.

#formesdetreball #audiovisual #comunitat #procés

Activitats relacionades

Taller de reanimació cardiopulmonar

Tipus: Proposta
Quan: Del 12/04/2021 al 14/04/2021
On: Escola Sant Jaume

Te-rtúlia online

Tipus: Proposta
Quan: 15/04/2021
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes