Esteu aquí

Contes d'ahir i d'avui

Temes: Educació, Persones
Categories: Participació, Dones
TIPUS: Conferència Xerrada
Cicles: PRATFamílies
Per a qui: Familiar

Sessió de PratFamílies, que s'impulsa des de la Comissió d'Igualtat de l'escola Pepa Colomer, per tratar temes de gènere  des del punt de vista dels contes

En què ens fixem a l'hora d'escollir els contes per les més petites i petits? Els contes són una eina educativa i un element de socialització molt important en la infància. És a través dels seus personatges i les situacions que aquests viuen, acompanyen els infants en el seu desenvolupament al context quotidià, i alhora estimulen la seva creativitat i imaginació.

L'anàlisi crítica, amb perspectiva de gènere, que puguem fer de les històries que els oferim, potenciarà la capacitat de crear nous relats més inclusius i atents a la diversitat, trencant amb els estereotips i els rols de gènere que sovint hi apareixen. L'objectiu final és que cada infant pugui estimar-se i valorar-se tal com és i alhora generar relacions de respecte i empatia.

Més informació: igualtat.pepacolomer@gmail.com

Les dades de connexió són: https://zoom.us/j/98000732397?pwd=MnJhdHdNcjhDQVZYNmNDM1gyUUU5QT09

ID de reunión: 980 0073 2397
Código de acceso: 664549

Aquest taller l'impartirà l'entitat coeducAcció, dins de les activitats que s'ofereixen des del Programa de Feminisme i LGTBI del Department de Ciutadania. 

Activitats relacionades

Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 28/11/2021 - 9:30 h
On: Estació Renfe del Prat

Taula rodona: Les dones del Prat i la repressió franquista

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 29/11/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural