Esteu aquí

Construir amb valors ètics

Una conversa de Carlos F. Rovira, arquitecte i soci de la cooperativa d’arquitectura pratenca La Rachola amb l’arquitecte Jordi Casajoana d’Omplim. Ambdós arquitectes donaran respostes a la pregunta de si es pot treballar en el sector de la construcció, respectant, i fins i tot promovent, pràctiques i valors que respectin els drets socials, la participació, la sostenibilitat o la justícia social? 

Omplim és un companyia 'low- profit' que ha nascut amb la voluntat de despertar la responsabilitat social, econòmica i ambiental entre el sector immobiliari i generar un impacte positiu en el mediambient i en la societat. Per aquest motiu destina el 50% dels seus beneficis a acció social al territori, incorpora criteris de justícia empresarial a tota la cadena de producció i ofereix immobles sostenibles i energèticament eficients. "És imprescindible que tots els proveïdors amb els quals treballem estiguin alineats amb el nostre model de negoci", explica Casajoana que destaca que Omplim compta amb el Segell de Consum Responsable i el Bicorp.

Organitza: Barri Cooperatiu La Obrera, Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Per si t'ho vas perdre, pots accedir al següent enllaç: https://youtu.be/0WcGhRxG-A4

Activitats relacionades

Campanya extraordinària de vacunació contra la grip

Tipus: Proposta
Quan: 21/10/2020 de 9:00 a 19:00 h
On: CAP Ramona Via

Caminades per les rutes urbanes del barri de Sant Cosme

Tipus: Proposta
Quan: Del 23/10/2020 - 15:30 h al 11/06/2021 - 16:30 h
On: Davant de l'Equipament Cívic Delta de LLobregat

Treu el màxim profit al WhatsApp

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 23/10/2020
On: Cèntric Espai Cultural