Esteu aquí

Concert: Sonata a Praga, a càrrec d'Arcattia

Arcattia

En aquest concert el trio de corda Arcattia, integrat per Lluís Heras, Quim Térmens i Joan Morera, proposa un programa dedicat a autors relacionats de maneres diverses amb aquesta ciutat bohèmia i amb obres de Vivaldi, Jiranek, W.A.Mozart, Myslivecek, Dvorak i Martinu escrites per a dos violins i violoncel.

Considerada com la ciutat daurada o la ciutat de les cent torres, el seu centre històric és declarat per la UNESCO com a patrimoni de la humanitat. Una ciutat plena d'història i que durant els segles XVII i XVIII era una de les capitals musicals europees arribant al punt més àlgid durant el XIX amb la residència dels més importants músics nacionalistes txecs.

Arcattia és un projecte cambrístic iniciat el 2008 com a grup de cambra versàtil, amb experiència en els escenaris del país i amb el desig de posar en comú part de la literatura cambrística escrita per a cordes en diferents possibilitats de combinació com a mitjà de desenvolupament musical i artístic.

Amb la voluntat clara de fer viure les sensacions escrites en les partitures i de mostrar obres i formacions poc usuals en els concerts però interessants en totes les seves vessants, el grup ofereix concerts en diferents formats cambrístics. Durant aquests anys el grup ha realitzat concerts per tot el país i també a Costa Rica. Ha col.laborat amb el Cor Infantil Amics de la Unió, Coral Cantiga i ha enregistrat per Catalunya Música.

En acabar el concert hi haurà col·loqui amb els músics

  • Accessible

Activitats relacionades

Cinema al Casal

Tipus: Proposta
Quan: 04/12/2022
On: Punt d’Informació de la Gent Gran

Inscripcions Tancades

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa