Esteu aquí

Concert: Fermi presenta "Migente"

Fermi Herrero té entre les mans un disc especial. Amb la naturalitat per bandera, fuig de tota posa innecessària. No la necessita, ell te CANÇONS. Hi ha res més important? Per a Fermi sempre ha estat així, tant als discs que ha publicat juntament amb la seva germana Conxita a Tronco, com ara a la seva nova i valenta aventura en solitari. Cançons que bullen d’efervescència juvenil i els sentiments que en aquells anys es vieun tan intensament: des dels primers desamors a “Tres coses sé” a la importància dels amics a “Amigos”, fonamentals als anys on tot succeeix i tens el món per endavant. I aquí hi ha amics, sense dubte, Lara Antolín de Doble Pletina com a instrumentista, Eloy Bernal a la producció, Jose Ignacio Martorell (Johnston) a la masterització i, per desocmptat, la seva germana Conxita amb l’art del disc.

Acompanyat de la seva guitarra, com els cantautors que tant admira, ens presenta nou composicions emocionants, on desplega un talent inaudit tana nivell líric com sonor per a algú de només vint-i-un anys. Del pop a l’havanera en cosa de minuts i, de sobte, armonies vocals a “Desesperado”, que farien aplaudir fins el mateix Brian Wilson. “Migente”, com ell anomena a la gent que estima i el fa costat, és un disc molt especial i és a ells a qui està dedicat.  

Aquest cop presentarà les cançons amb el dream team composat per la Candela Escobar, l'Oscar Huerta, el Guillem La Casta i la Natalia Alfaro. Quan van junts es fan dir Fermi i el Dream Team, i amb la seva ajuda les cançons prenen una altra dimensió!

Activitats relacionades

Concert: La Plata + Pinpilinpussies

Tipus: Música
Quan: 03/12/2022 de 22:00 a 0:30 h
On: La Capsa

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa