Esteu aquí

Concert familiar: Ma, me, mi... Mozart

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 2 anys

Sis músics interpreten Mozart, en un concert especialment dissenyat per als més petits, en el que viuran aquesta experiència envoltats de la música que els instrumentistes aniran interpretant. Una producció de l'Auditori. 

Un gran assortit d’instruments de corda (guitarres, llaüts, bouzuki, mandolina...) i la complicitat d’una formació que combina el fiscorn, clarinet baix, acordió, violí, veu... La música i la posada en escena han fet d’aquest concert un espectacle colorista amb el que petits i grans poden compartir les obres d’un dels grans genis de la història de la música des d’una nova perspectiva. Els arranjaments s’han fet a partir de la música de Mozart i amb estils, ritmes i harmonies més properes a la sensibilitat actual. El vestuari, l’escenografia i les actituds dels intèrprets capten l’atenció des del principi fins a la fi.

Els arranjaments de l’Eduard Iniesta (compositor, arranjador i col·laborador de l’OBC, Carles Sabater, Névoa, Sidonie, Marina Rosell...) han donat un decidit aire mediterrani a les obres de Mozart. Les obres del vienès arriben al Prat després de girar per nombroses ciutats amb gran èxit de crítica i públic, arribant a ser un dels 10 finalistes als premis YEAH! (Youth European Awards) l’any 2010.

 

INTÈRPRETS I ARTISTES CONVIDATS

Eduard Iniesta, direcció musical
Pablo Paz, direcció escènica
Pau Domènech, clarinet baix
Gregori Ferrer, acordió i glockenspiel
Eduard Iniesta, instruments de corda pinçada
Joan Aguiar, violí i percussió
Ivó Oller, flugel i trompeta
Laura Mejía, veu

  • Accessible

Activitats relacionades

Club de lectura Grans lectors

Tipus: Lectura
Quan: 18/10/2019 - 10:00 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Píndoles digitals: "Correu electrònic"

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 18/10/2019 - 18:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Concert: Magalí Sare al Bar

Tipus: Música
Quan: 18/10/2019 de 22:30 a 23:30 h
On: La Capsa

Activitat cancelada