Esteu aquí

Concert familiar: Cordes grillades, amb Brossa Quartet

cordes grillades


Hem amanit les cordes amb pintures de molts colors per explicar una història que va d'insectes, ocells, amor i sobretot, molta música. I tot, especialment dissenyat per l'ocasió. La música ha estat escrita pels músics del quartet Brossa, les il.lustracions i els dibuixos són fets per la Maria Vidal i la història és una adaptació d'un conte del Sr. Eric Carle i feta per la gent de la Botzina.

Es tracta d´un conte musicat dividit en dues parts. A la primera us oferirem la música i farem unes il.lustracions que us donaran unes quantes pistes al respecte de la història i a la segona us acabarem de donar detalls de la trama gràcies a la narració, la música i el desenllaç de les il.lustracions. Hi havia una vegada un grill…

El resultat és un concert per a quartet de corda de 50 minuts de durada que combina la música, la il.lustració i la narració. Els reclams d'ocells, les granotes de percussió, la cuca de llum i el picasoques acaben de donar els moments màgics per tal que el conte sigui ple de sorpreses, fantasia i interès.

Intèrprets:
Quartet Brossa:
Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins.
Imma Lluch, viola.
Quico Pugès, violoncel.
Maria Vidal, il.lustracions.
Toni Cuesta, narració i trompeta.

Concert per a quartet de corda especialment pensat per a infants a partir de 2 anys.

+ info del Quartet Brossa aquí

  • Accessible

Activitats relacionades