Esteu aquí

Concert: Catalunya Coral 2017

Cor de Cambra Tyrichae

Enguany la Federació Catalana d’Entitats Corals organitza el 20è cicle Catalunya Coral del Baix Llobregat. Un munt de corals catalanes proposen concerts arreu d'aquest territori. En el cas del Cèntric, les corals que hi participen són:     

El Cor de Cambra Tyrichae està format per una vintena de joves de les Terres de l'Ebre i va ser fundat l'any 2000 amb la voluntat de difondre repertori coral de diversos estils. El repertori abraça composicions de diferents gèneres, èpoques i estils: polifonia religiosa i profana, barroca, clàssica, romàntica, contemporània i tradicional. El seu director és Raül Martínez. El nom Tyrichae fa referència a un nucli de població d'època iber situat en l'actual turó de la Suda de Tortosa o en algun indret pròxim a la desembocadura de l'Ebre. Hom ha aventurat que aquesta paraula és l'arrel de la qual deriva el topònim de la capital del Baix Ebre, Tortosa.

El Cor Arsmusica de Tarragona neix el juny de 2014 de la mà de David Molina Font, qui va reunir un grup d’amics i coneguts que tenien ganes de cantar i passar una bona estona plegats i qui els dirigeix. Es van estrenar en una trobada a Vimbodí i Poblet al gener, posteriorment han cantat al Festival Coral Rubí a Tot Cor, a Prades, Tarragona, el Catllar, Montblanc i el Morell.

Han participat en l’acte de cloenda del 5è centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús a Tarragona. També han cantat a la Pobla de Mafumet en el 4art i 5è aniversari de la construcció del nou orgue. Recentment han participat en el Festival Corearte, amb un concert conjunt amb una coral de Puerto Rico, i han participat en la inauguració de l’exposició Almar, del reconegut artista David Callau. L’últim projecte ha estat una sèrie de concerts sobre Polifonia i Cant Gregorià amb el que han cantat juntament amb l’Schola Gregoriana de Catalunya a La Pobla de Mafumet, Valls, Monestir de Santes Creus, Montblanc i Forés.

 

Les invitacions es podran recollir a partir de les 17 hores a la recepció de l'equipament

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades