Esteu aquí

Concert amb Quartet Casals

Quartet Casals és un quartet de corda fundat el 1997 per l'impuls de Jordi Roch, director musical de la Schubertíada de Vilabertran i està reconegut com un dels quartets de corda europeus en l'actualitat.

Aquest quartet va ser molt aviat reconegut com un dels quartets joves europeus més extraordinaris. Un any després de la seva formació va rebre el primer premi al Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra, que es celebra biennalment a Terrassa.

El Quartet Casals compta amb més de vint anys de recorregut musical. D’ençà que van guanyar els primers premis en els concursos internacionals de Londres i d’Hamburg, han estat convidats regularment a les sales de concerts més prestigioses del món incloent-hi Carnegie Hall (Nova York), Wigmore Hall (Londres), Philharmonie (Berlín), entre d’altres. Per celebrar la temporada del seu 20è aniversari, el Quartet Casals va portar a terme un projecte especialment ambiciós: la integral dels 17 quartets de Beethoven, juntament amb sis obres d’encàrrec a compositors contemporanis, i interpretats en ciutats de tot el món.

El més destacat de les seves pròximes temporades inclou el cicle dels 10 últims quartets de Mozart, així com altres projectes centrats en els compositors hongaresos Bartók, Ligeti i Kurtág. El Quartet ha emès 12 CDs amb el segell Harmonia Mundi, amb un repertori que inclou obres d’autors com Arriaga o Toldrà, o d’autors clàssics com Mozart, Haydn, Schubert i Brahms, sense oblidar grans noms del segle xx com Debussy, Ravel i Zemlinsky. El Quartet imparteix classes de música de cambra i instrument a l’Escola Superior de Música de Catalunya de Barcelona, ciutat on viuen els seus integrants.

  • Accessible

Activitats relacionades

#NoDjSession: Aldara Panda

Tipus: Música
Quan: 01/09/2019 de 20:00 a 22:00 h
On: La Capsa

Píndoles digitals: "Correu electrònic I"

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 06/09/2019 - 18:00 h
On: Cèntric Espai Cultural