Esteu aquí

Com fomentar l'autoestima en les nostres filles i fills

Aula Salut

Aquesta activitat és oberta a tota la ciutadania. ENTRADA LLIURE

DESCRIPCIÓ Escollir allò que em fa feliç, respectar-me i respectar les altres persones, relacionar-me, buscar quelcom positiu, trobar solucions, expressar les meves, emocions i desitjos... ESTIMAR-ME. Això és el que vull transmetre als meus fills i a les meves filles, les estratègies per aconseguir-ho serà el camí que encetarem en el nostre taller.

OBJECTIUS L'objectiu de la sessió serà dotar-nos d'eines i fer servir les que tenim al nostre abast, per acompanyar les nostres filles i fills en seu desenvolupament personal. Els Serveis municipals de Salut Pública i Consum tenen contractada aquesta entitat (JIS) per impartir els tallers d'autoestima a alumnat de primer d'ESO de tots els instituts del Prat. Amb aquesta acció adreçada a famílies d'Educació Primària, ens anticipem i d'aquesta forma optimitzem el projecte.

METODOLOGIA  D'una forma amena i participativa, tant les persones participants com les conductores de la sessió compartiran estratègies per aprendre de forma conjunta a contribuir, encara més, al benestar de les nostres filles i fills.

La sessió serà conduida per Sandra Giner i Marta Ripoll, psicòlogues i tècniques de l'entitat ARA

Activitats relacionades

Taller de reanimació cardiopulmonar

Tipus: Proposta
Quan: Del 12/04/2021 al 14/04/2021
On: Escola Sant Jaume

Contes d'ahir i d'avui

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 13/04/2021 - 17:30 h
On: On line

Xerrada on line "Morir dignament: un dret humà"

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 14/04/2021 de 18:30 a 20:00 h
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania