Esteu aquí

Com afecta el fum a les nostres vides. Volem ajudar-te a deixar de fumar

El proper dia 30 de maig, coincidint amb el Dia Mundial sense Tabac, les infermeres Elma Narros i María Hernández  dels Centres d'Atenció Primària del Prat, faran la xerrada: "Com afecta el fum a les nostres vides. Volem ajudar-te a deixar de fumar". Aquesta xerrada es farà al Centre Cívic Palmira Domènech del Carrer Lo Gaiter del Llobregat 112 del Prat, a les 18:30 h, i estarà oberta a tots els públics.

El Dia Mundial sense Tabac, promogut per l’OMS des de 1988, aconsegueix centrar l'atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Alhora, propicia actuacions concretes que es consoliden i s'integren en el conjunt d'estratègies per a la prevenció i el control del tabaquisme. Any rere any, s'observa un efecte multiplicador i sinèrgic en les diferents administracions, entitats, organitzacions, col·lectius i agents socials interessats en un problema de salut tan important i que afecta tota la ciutadania.

Aquest esdeveniment anual, que se celebra el 31 de maig, pretén informar la població sobre els perills que suposa el consum de tabac, la principal causa prevenible de defunció al món. La jornada també pretén fer difusió de les pràctiques comercials de les empreses tabaqueres i de les iniciatives que coordina l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per lluitar contra l'epidèmia del tabaquisme, així com donar a conèixer tot el que les persones poden fer per reivindicar el seu dret a la salut i a una vida sana. Un altre dels objectius d'aquesta celebració és protegir les generacions futures del consum de tabac, que actualment mata quasi sis milions de persones arreu del món, més de sis-centes mil de les quals són fumadores passives.

Cartell Tabac (pdf - 1247823 bytes)

Activitats relacionades

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 25/06/2022
On: CEM Estruch

Taller: Energia Solar i Autoconsum

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 28/06/2022
On: La Casa de l'Energia