Esteu aquí

Club lectura Gira el Món: "Irak, Afganistan e Iran. 40 respuestas al conflicto en Oriente Próximo", de Nazanin Amirian i Marta Zein, amb la participació d'Aritz García.

S' han escrit molts llibres sobre la invasió a Irak, menys sobre la d'Afganistan, pocs sobre la crisi que enfrenta EEUU amb l'Iran i pot ser cap més, sobre aquests tres paisos i el seu conflicte amb EEUU, en un mateix llibre.  

Como diuen  Nazanín Amirian i Marha Zein, “hi ha alguna cosa pitjor que una dictadura teocràtica”; i és un còctel de bombes, sang,  dolor, desesperació,  tortura, fam i abusos…”, en resum , el format de “transició” que aplica Estados Unidos alas països que diu "democratitzar".

Analitzant amb rigor els diversos discursos que es generen darrera les diferents fonts d'informació, aquest assaig desvela, una per una, moltes de les incògnites que a tothom se'ns plantegen respecte a el nomenat conflicte d'Orient Pròxim. 

 

El llibre és un punt de partida per reflexionar i obrir el debat. L'activitat és oberta a tothom, hagi llegit o no el llibre, i per tant no és indispensable haver-lo llegit.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Festa Del Prat al Món 2023

Tipus: Festa popular
Quan: 10/06/2023
On: Plaça Catalunya sota la pèrgola i voltants

Bones pràctiques i eficiència energètica

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 13/06/2023 - 18:00 h
On: La Casa de l'Energia

Contractació i factura elèctrica

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 20/06/2023 - 18:00 h
On: La Casa de l'Energia