Esteu aquí

Club de lectura de novel·la històrica: Las huellas de la vida de Tracy Chevalier

Temes: Cultura
Categories: Patrimoni cultural
TIPUS: Lectura
Per a qui: Adult

Període: Història contemporània

Conductora:  Vicky Medina. Doctora en Prehistòria i Arqueologia per la Universitat de Barcelona, investigadora del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques (SERP/UB), i membre del Centre d’Estudis Australians i Transnacionals de la mateixa universitat.

Ha publicat diversos articles de recerca i divulgació científica i participat en congressos i seminaris especialitzats. Des del 1989 ha dut a terme excavacions arqueològiques i paleontològiques a Catalunya (el Filador, el Parco, Sant Gregori de Falset, Bàrcino), en l’àmbit nacional (Atapuerca, Orce, Cova Victòria), a França (Tautavel) i a l’Àfrica Oriental (Peninj, Tanzània).

Paral·lelament a la tasca investigadora, treballa en la docència i assessorament científic, museogràfic i pedagògic. Des de fa anys ha creat i dirigeix “Tròpic de Capricorni, Eix de Divulgació Científica i Cultural”, on desenvolupa projectes, cursos de formació per a docents i per a adults, itineraris, xerrades, visites guiades, tallers i seminaris específics, en diferents universitats, centres, escoles i institucions culturals.

  • Accessible

Activitats relacionades