Esteu aquí

Cloenda Fer tramadera - Silvia Martos

Fer tramadera és una proposta expositiva-participativa de l’artista visual i tèxtil Silvia Martos que s’emmarca en el programa Projectes LAB d’/UNZIP. Les relacions amb el vestit i les històries personals s’entrecreuen amb les convencions socials i històriques que la roba i el vestir simbolitzen. Peces de roba es converteixen en material per a la realització d'un tapís en el qual no només es tramen les històries singulars de les peces sinó també les reflexions socials entorn de la roba i la seva producció.

Durant l’exposició, es convida al visitant a intervenir en el tapís final aportant una peça de roba que romandrà a la sala fins que el proper participant l’esquinci després de deixar la seva pròpia peça de roba i així, en una cadena indefinida, fins el 3 de juny, dia de la cloenda.

Aquesta jornada serà un espai per compartir públicament els resultats de tot el procés.


Projectes LAB impulsa i recolza processos creatius i d’aprenentatge, amb un ampli marge per a l’experimentació. Les sales d’exposició esdevenen un laboratori, un camp de proves i assaig per a processos d'investigació, aprenentatge i intercanvi amb iniciatives i interlocutors tant de la ciutat com d'altres contextos

 

Més info unzip.elprat.cat

 

Activitats relacionades

Trobada de Bijuteria

Tipus: Proposta
Quan: 03/04/2020 - 17:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Activitat Cancel·lada

Píndoles digitals: Trucs avançats de Word

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 03/04/2020 de 18:00 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Activitat Cancel·lada

L'oci i el lleure al Prat, 1977-1986 de Josep Lloret

Tipus: Inauguració
Quan: 03/04/2020 de 19:00 a 20:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Activitat Cancel·lada