Esteu aquí

Cercavila nocturna amb Krestatum i batucades invitades

Cercavila nocturna

Com ja és tradició, la cercavila nocturna va de penyes! agafarà un ritme trepidant de 3 formacions de batucada: Krestatum del Prat, Atabalats de Esplugues i Tukantú de Barcelona.

Veniu amb la vostra penya a compartir aquesta nit de Festa Major! Si encara no en teniu, uniu-vos a les que ja estan fetes o creeu-ne una amb el vostre grup d'amics, escolliu un nom o un lema, feu unes samarretes o algun tret distintiu que us identifiqui... i veniu a donar-ho tot. 

Aquest any, les fotos se les farà cada penya i s'hauran de compartir a instagram mitjançant la utilització del hastag #penyesprat, indicant el nom de la penya. Per poder participar, les fotos s'hauran de publicar entre les 00.45 i les 2.00 hores. No hi haurà inscripció prèvia.

Un jurat estarà atent a la rua per valorar diferents aspectes.  Els criteris que es valoraran són: originalitat, actitud, posada en escena... temàtica respectuosa (evitant missatges de caràcter feixistes, xenòfobs, racistes, misògins, homòfobs i sexistes).

A més a més, també podrà sumar 1 punt la penya amb més vot popular (amb més "Me gusta"). El vot popular estarà actiu fins el dimarts 26 de setembres a les 12 hores. Tot i no ser un aspecte definitiu per escollir la penya guanyadora, aquest punt tindrà un pes en el recompte total.

El nom de la penya guanyadora es publicarà a la pàgina facebook de Joves.Prat i rebrà un premi molt suculent, que es lliurarà durant la següent setmana.

 Que no hi falti ningú!!!

Activitats relacionades

Passejada carrers amb nom de dona

Tipus: Proposta
Quan: 28/10/2021 de 10:00 a 11:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Mascaretes a ritme de Castanya

Tipus: Proposta
Quan: 28/10/2021 de 17:00 a 18:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau