Esteu aquí

Cercavila nocturna amb Krestatum del Prat, Rhythm’n’Moyo de Ripollet i Batucamela de Cerdanyola del Vallès

Cercavila nocturna

Com ja és tradició, la cercavila nocturna va de penyes! agafarà un ritme trepidant de 3 formacions de batucada: Krestatum del Prat, Rhythm'n'Moyo de Ripollet i Batucamela de Cerdanyola del Vallès.

Veniu amb la vostra penya a compartir aquesta nit de Festa Major! Si encara no en teniu, uniu-vos a les que ja estan fetes o creeu-ne una amb el vostre grup d'amics, escolliu un nom o un lema, feu unes samarretes o algun tret distintiu que us identifiqui... i veniu a donar-ho tot. 

Aquest any les fotos se les farà cada penya, i s'hauran de penjar al facebook de JOVES.PRAT mitjançant la utilitació del hastag #penyesprat i indicant el nom de la penya. Per poder participar s'han de penjar entre les 00:45h i les 2:00h. 

 No hi haurà inscripció prèvia.

 Hi haurà un jurat que estarà atent a la rua per valorar diferents aspectes, també podrà sumar 1 punt la penya més votada al vot popular.
Els criteris que es valoraran: originalitat, actitud, posada en escena... temàtica respectuosa (evitant missatges de caràcter feixistes, xenòfobs, racistes, misògins, homòfobs i sexistes). 

El vot popular, es comptabilitzarà fins el dimarts 27 a les 19h. Tot i no ser un aspecte definitiu per escollir la penya guanyadora, aquest punt tindrà un pes en el recompte total.

 La penya guanyadora serà publicada a la pàgina facebook de JOVES.PRAT a partir del dimecres 27 i rebrà un premi molt suculent, que es lliurarà a la següent setmana.

 Que no hi falti ningú!!!

Activitats relacionades

14è Concurs Fotogràfic del Pessebre Vivent 2022

Tipus: Proposta
Quan: Del 10/12/2022 al 11/12/2022
On: CEM Julio Mendez (entrada per c. Riu Llobregat)

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa