Esteu aquí

Art en família. Capgirant el Centre d'Art a casa

Temes: Cultura
TIPUS: Proposta
Per a qui: Familiar, Infantil

Art en Família, en format online! Les propostes que s'estaven treballant per realitzar a la primera sessió del nou cicle, així com materials d'altres edicions d'Art en Família i de diversos projectes del centre, ara es poden realitzar des de casa; i és que: no pot ser també casa nostra un dels centres de l'art? Doncs aquí teniu el vídeo i un dossier amb el material que us hem preparat per començar!

També, l'equip d'/Unzip Torre Muntadas us compartirem a les nostres xarxes notícies i propostes de projectes educatius inclusius i en clau de diversitat d'agents culturals i educatius del Prat i més enllà.

Què és l'Art en Família?

Art en Família és un dels projectes educatius del Centre d’Art Torre Muntadas, i s’organitza en experiències puntuals al llarg de l’any obertes a la ciutadania amb infants d'entre 4 i 9 anys. En aquest cicle, observem tot el que ens rodeja des d'una òptica creativa relacionada amb altres formes de veure i viure el món, construint processos educatius i artístics on tots els agents som teixidors de l'experiència. Fomentem el treball en equip, l'autonomia i l'experimentació, sempre amb la intenció que les activitats siguin les més inclusives i integradores possibles, tenint en compte la diversitat de persones i famílies. Enguany, volem aprofundir en la relació d’aquest espai familiar amb la resta de processos i projectes que es desenvolupen a Torre Muntadas, generant un contacte que transformi realment el nostre programa.

Com interactua Art en Família amb el programa del Centre d'Art?

Aquest primer material que us compartim és una adaptació del que van dissenyar Lo Relacional i David Faure per a la sessió que no vam poder realitzar presencialment. En aquesta ocasió, la vinculació entre Art en Família i altres projectes del Centre d'Art, s'estableix al Laboratori artístic Supersimetria que continua també en línia.

En endavant, podreu consultar les propostes d'Art en Família a través de les nostres xarxes (Facebook, Twitter). A jugar!!

Activitats relacionades

Suspès - Cinema Lliure a la platja: "Els dies que vindran"

Tipus: Cinema
Quan: 07/08/2020
On: platja de Can Camins, a prop de la guingueta Iguana

Activitat Cancel·lada

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 08/08/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 08/08/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals