Esteu aquí
Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.
Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.
Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.
Places limitades!
Activitats relacionades
Taules informatives i de recaptació, assessorament i...
Tipus: Proposta
Quan: 19/09/2025 de 9:00 a 19:30 h
On: Diferents punts de la ciutat

Conferència "La vida a la caserna"
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/09/2025 de 19:00 a 20:30 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Donació de sang
Tipus: Proposta
Quan: 23/09/2025
On: CEM Estruch