Esteu aquí

Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.

Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.

Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.

Places limitades!

Activitats relacionades

L’ús o abús de les pantalles a la infància i a l...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 21/04/2021
On: virtual a través de ZOOM

Xerrada on line, de Mundo Posible : "Tabús, educació...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 21/04/2021 - 18:30 h
On: Plataforma online - ZOOM

Inscripcions Tancades

Persèfone (Περσεφόνη)

Tipus: Teatre
Quan: 25/04/2021 - 18:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas