Esteu aquí

Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.

Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.

Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.

Places limitades!

Activitats relacionades

Lectura del llibre "El lloc de les coses"

Tipus: Lectura
Quan: 23/04/2024 - 18:30 h
On: Jardins de Torre Muntadas

L’assetjament escolar i el paper de la família

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 24/04/2024 al 24/04/2024
On: Virtual a través de ZOOM

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 24/04/2024
On: Unitat mòbil, a la pl. Catalunya del Prat de Llobregat