Esteu aquí

Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.

Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.

Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.

Places limitades!

Activitats relacionades

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 06/05/2025
On: Unitat mòbil, a la pl. Catalunya del Prat de Llobregat

La lluita antifranquista i els moviments socials

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 07/05/2025 de 19:00 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

1ª Sessió del Cicle Formatiu Comunicació Ètica i...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 08/05/2025 de 17:00 a 20:30 h
On: Equipament cívic Delta de Llobregat