Esteu aquí
Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.
Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.
Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.
Places limitades!
Activitats relacionades

Taller Racó de vida: Obrint el desig d'aprofundir la vida
Tipus: Proposta
Quan: 22/10/2025 de 11:00 a 12:30 h
On: c. Cadaqués. 16

Vols saber quines oportunitats tens aquest curs?
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 22/10/2025 de 17:00 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Reunió de les Entitats veïnals participants a la 23a...
Tipus: Proposta
Quan: 23/10/2025 - 16:00 h
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania. Edifici annex.