Esteu aquí

Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.

Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.

Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.

Places limitades!

Activitats relacionades

Taula rodona: Memòria històrica, balanç i perspectives

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 25/10/2021 de 19:00 a 21:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Webinar amb la defensora dels drets de les dones i dret...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 26/10/2021 de 9:00 a 10:00 h
On: Activitat virtual