Esteu aquí
Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.
Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.
Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.
Places limitades!
Activitats relacionades

Donació de sang
Tipus: Proposta
Quan: 26/08/2025
On: CEM Estruch

Donació de sang
Tipus: Proposta
Quan: 03/09/2025
On: Unitat mòbil, a la pl. Catalunya del Prat de Llobregat
Taules informatives i de recaptació, assessorament i...
Tipus: Proposta
Quan: 19/09/2025 de 9:00 a 19:30 h
On: Diferents punts de la ciutat