Activitat adreçada a famílies, entrada lliure, oberta a tothom. Ludoteca infantil prèvia demanda a ampadarwin@hotmail.es

Amb Joan Rius, tècnic municipal d’Esports, llicenciat en Ciències de l’Activitat física i l’esport per la UB. Postgrau en intel·ligència emocional a les organitzacions per la UB. 

Els objectius generals del taller són:

1.    Oferir recursos i orientació en relació als components emocionals de la pràctica esportiva.
2.    Sensibilitzar als participants en la relació entre desenvolupament de competències emocionals i millora de la salut a través de la pràctica esportiva.
3.    Enfortir el compromís amb una pràctica esportiva fonamentada en valors.
4.    Difondre els valors implícits en les activitats esportives.

Amb relació als continguts, hi haurà una part teòrica (30 minuts) d'introducció al concepte de competències emocionals i com a través de l’esport poden ajudar a millorar la salut i el benestar. A tenir consciència de les pròpies emocions, i de les emocions en els altres: empatia, regulació emocional: Regulació de la ira, neurociència i esport, autonomia emocional: autoestima, normes, responsabilitat, competència social: asertivitat, gestió del conflicte i habilitats per la vida i benestar: Exemples en el concepte de “fluir”.

Per finalitzar hi haurà una part pràctica (50 minuts) on experimentarem a través de dos dinàmiques aspectes relacionats amb competències emocionals exposats en la part teòrica.

10 minuts abans de marxar, hi haurà un feedback on es recolliran les conclusions i valoració de l’experiència, recollirem un petit test d’avaluació i propostes de l’experiència.

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades

Concurs de pesca

Tipus: Acte esportiu
Quan: 21/05/2022 de 20:00 a 1:00 h
On: Platja del Prat

Jam Session al Bar de La Capsa

Tipus: Música
Quan: 22/05/2022 de 19:00 a 21:00 h
On: La Capsa

Gimnàstica emocional

Tipus: Proposta
Quan: 23/05/2022 de 10:00 a 11:30 h
On: Centre de Promoció Social Francesc palau