Esteu aquí

7è Mercat d'intercanvi de joguines de les AMPA/AFA del Prat

 7è mercat joguines

Les AMPA/AFA i les famílies de les escoles bressol del Prat tornen a organitzar la 6è edició del mercat de joguines, com a culminació de la recollida de joguines que s'ha realitzat els dies previs als centres educatius. 

Des del 19 de novembre al 28 de novembre, els infants poden portar les seves joguines usades a l'AMPA del seu centre escolar, o escola bressol, on rebran a canvi un val que els hi servirà el dia del mercat per escollir una nova joguina.

Les joguines s'exposaran durant el matí perquè els infants que assisteixin puguin escollir la joguina que desitgin.

Les joguines sobrants seran donades a diferents entitats de lleure de la ciutat i ONG, en col·laboració amb el Punt Solidari del Prat, que col·labora en aquesta distribució.

El mercat comptarà amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat que organitzaran amb activitats i tallers pels infants que hi assisteixin. Imaginàrium organitzarà activitats infantils, la Creu Roja, com ja és tradicional, recolirà les joguines noves que arriben de les escoles o aquell mateix dia. 

També hi haurà una actuació molt interessant, a les 12h, d'alumnat de l'Escola d'Arts en Viu que amenitzarà el matí amb diverses actuacions del Cor de mitjans i el Cor de percussió inclussiva.

La cloenda serà sonada....i anirà a càrrec de Krestatum

  • Accessible

Activitats relacionades