guanyadora clic prat 2017

Clic Prat és el concurs fotogràfic de la Festa Major del Prat de Llobregat, que organitza el Centre Cívic Jardins de la Pau en col·laboració amb l'Agrupació Fotogràfica Prat.

Hi pot participar tothom que vulgui fent arribar les fotografies a través de la web de Jardins de la Pau o d'Instagram des del 28 de setembre al 7 d'octubre.

Com participar? Pots participar amb la teva càmera digital fent-nos arribar les fotografies a través de la web i omplint el formulari de participació. També es podrà participar  amb les fotografies realitzades amb dispositius mòbils i etiquetades sota el hashtag #clicprat. I, si tens entre 12 i 20 anys, ens pots fer arribar les teves selfies de Festa Major a través del hashtag #selfieclicprat.

Quin és el premi? Les imatges enviades a la nostra web i les pujades sota el hashtag #clicprat  i #selfieclicprat optaran als següents premis. 

  • Categoria càmera fotogràfica digital: smartbox ‘Mil y una noches’ valorada en 150 euros.
  • Categoria mòbil: smartbox ‘Desconecta 3 días’ valorada en 100 euros
  • Categoria jove: càmera instantània Fujifilm Instax Mini.

El veredicte i el lliurament de premis és farà públic el dia 19 d'octubre a les 19 hores durant la inauguració de l'exposició amb una selecció de les fotografies finalistes i guanyadores rebudes.

+ info

  • Accessible

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 18/09/2021 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Mujeres Maravillas

Tipus: Proposta
Quan: 18/09/2021 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa