Imatge clic prat

El Clic Prat és el vostre concurs fotogràfic de  Festa Major

Anualment, des del centre i amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica Prat es proposa aquest concurs, on pot participar-hi tothom que ho desitgi, per què ens mostreu com heu viscut aquest dies de festa: des del Pregó d'inici fins les Nits a l'estació, les Músiques al Parc, La Cirquera, els Castellers i els Gegants, el Pratifoc i el Piromúsical.

Veure a través dels vostres clics aquelles coses que fan de la nostra Festa Major uns dies de tardor plens d'activitats amb els amics, la família o/i col·laborant  i participant en totes aquelles activitats que s'organitzen des de les diferents entitats per tenir-hi uns dies plens d'esbarjo i bon ambient.

Qui pot participar? Hi pot participar tothom que ho desitgi presentant un màxim de 5 fotografies abans del 1 d'octubre en format .JPG. Les fotografies han de poder ser impreses en una mida de 40*50 cm i amb bona qualitat.

Com participar? Pots participar amb la teva càmera reflex fent-nos arribar les fotografies accedint a la web www.ccjardinspau.org i complimentant  el formulari de participació, s'activarà el 22 de setembre, i adjuntar-les-hi. També tothom podrà participar a la categoria Clic Prat mòbil amb les fotografies realitzades amb dispositius mòbils i etiquetades sota el hashtag #clicprat.

Quin és el premi? Les imatges enviades a la nostra web i les pujades sota el hashtag #clicprat optaran als següents premis. 

  • 2 premis de 100€ a les fotografies reflex que millor reflecteixin l'esperit de la Festa Major 
  • 2 premi de 75€ a la millors fotografies pujades a Instagram sota el hashtag #clicprat 

El veredicte i el lliurament de premis és farà públic el dia 20 d'octubre a les 20 hores durant la inauguració de l'exposició amb una selecció de les fotografies finalistes i guanyadores rebudes.
 

 

 

  • Accessible

Bases del concurs Clic Prat 2017

Bases del concurs Clic Prat 2017 (pdf - 179983 bytes)

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 18/09/2021 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals