Clic Prat

Clic Prat és un concurs fet per què la ciutadania s'animi a mostrar com viu els dies de Festa Major.

Es tracta de veure, a través dels clics dels ciutadans, aquelles coses que fan de la nostra Festa Major uns dies de tardor ben especials: el toc d'inici fins les Nits a l'estació, les Músiques al Parc, la Cirquera, els Castellers i els Gegants, el espectacles infantils, el Pratifoc i el Piromúsical.

Són unes activitats que mereixen ser fotografiades perquè les gaudim amb la companyia de familiars i amics, ens hi deixem la pell col·laborant i participant des d'entitats i associacions, i, en definitiva, construim plegats uns dies plens d'esbarjo i bon ambient.

15è Clic Prat

Aquest any el concurs té lloc del 22 de setembre a l'1 d'octubre. Per participar, heu d'omplir el formulari que hi ha aquí sota, on hi podreu adjuntar les imatges. Els premis, segons la categoria, són els següents:

  • Categoria càmera digital: 2 premis per un import de 100€ cadascun a les fotografies fetes amb càmera digital que millor reflecteixin l'esperit de la Festa Major.
  • Categoria mòbil: 2 premis per un import de 75€ cadascun a les 2 millors fotografies pujades a Instagram amb el hashtag #clicprat.

Per conèixer tots els detalls i condicions de participació, obriu les bases clicant l'enllaç d'aquí sota.

Formulari d'inscripció. 15è Clic Prat

Edicions anteriors

Vídeos

14è Clic Prat