Esteu aquí

11è. Simposi Mundial de Música Coral: The Eight Second Choir of Zhejiang

Concert dins del marc de l’ 11è. Simposi Mundial de Música Coral que tindrà lloc a Barcelona del  22 al 29 de juliol

The Eight Second Choir és una agrupació formada principalment per estudiants del Conservatori de Música de Zhejiang amb cors de veus mixtes, veus masculines, veus femenines i una formació de cambra.

​Fundat pel reconegut director xinès Yan Baolin, el cor ha desenvolupat una metodologia científica i sistemàtica per la seva preparació, adaptada a la interpretació dels clàssics del repertori xinès i internacional de diferents estils i èpoques, i que també els ha portat a interpretar amb un estil únic obres de nova composició. “Gèneres diversos, estils multidimensionals, diversitat cultural i líders en l’àmbit nacional” són algunes de les crítiques que resumeixen l’opinió dels experts sobre “The Eight Second Choir”.

​La seva reputació artística els ha portat a actuar freqüentment per tota Xina i a l’estranger amb obres que han gaudit de gran popularitat com ’Shangri La’, ‘The Love Song of She Nationality’, ‘I'm a Train’, ’Jumping to the Blue Sky’, ‘Yearning for Snow Terrain’ i ‘Kaisa-isaNiyan’. L’any 2011, el “13th China Shanghai International Arts Festival” els va reconèixer com “Representants de la Nova Tendència dels Cors xinesos”.

​Seguidor dels estàndards internacionals, “The Eight Second Choir” és un cor en procés de creixement constant.​

  • Accessible

Activitats relacionades

Al revés 2

Tipus: Cinema
Quan: 23/06/2024
On: Cine Capri

Al revés 2

Tipus: Cinema
Quan: 24/06/2024
On: Cine Capri

Concerts al porxo de gralles i percussions

Tipus: Música
Quan: 25/06/2024 de 19:00 a 20:00 h
On: Porxo posterior del C.C. Torre Balcells