Esteu aquí

112/108 accions: Desglaçar, prolonga la seva exhibició i es vincula amb IntersECCions

112_108 Accions_Desglaçar

"112/108 ACCIONS: desglaçar" de Carla Palacios ens convida a pensar en la difusa idea de la casa pròpia
El projecte va néixer en aquest nou escenari de pandèmia. La casa, un lloc conegut i al mateix temps desconegut. A través de diferents propostes, el projecte pretén convidar a reinventar un espai aportant-li nous significats i vida a través de la poesia i els objectes artístics. Un joc que va més enllà de la simple aparença per convertir-se en un acte polític. Proposa accions per desglaçar judicis i maneres de fer a través de la performance i instal·lacions-accions en viu.

Ara, per continuar amb el desglaç en aquesta segona etapa del projecte, s'han incorporat noves companyes de viatge: les noies, noies i professorat dels grups d'E.S.O. de l'Escola d'Educació Especial Can Rigol, els educadors de l'Escola d'Arts Visuals del Prat Clara Piazuelo, Eduard Sacrest i Daniel Gasol, i els artistes i dinamitzadors culturals Laia Ruz i Guillem Gefaell com a part de l'equip del Centre d'Art Torre Muntadas, totes dins el marc del projecte IntersECCions (cultura, educació, comunitat) impulsat per l'Ajuntament del Prat.

Podreu veure el resultat d'aquest treball entre els mesos de març i abril, en el qual l'alumnat de Can Rigol es convertirà en "guia de l'exposició" amb un seguit de peces, intervencions i aportacions que quedaran visibles a la sala i a les xarxes, acompanyant a totes aquelles persones que s'acostin al projecte. Una visita guiada diferent en la qual gaudir de diverses i sobreposades capes de lectura, interpretacions i reflexions.

#accions #poesia #convidar #casia #sentits #present #visitaguiada #educacio

Amb la col·laboració i participació de: Companyia todo por el punk, Enric Obiang, Sonia Espinosa, Neus Suñé, Clara Piazuelo, Eduard Sacrest, Laia Ruz, Guillem Gefaell, Centre d'Educació Especial Can Rigol, Escola d'Arts Visuals del Prat

 

Activitats relacionades

40 anys gaudint de la fotografia

Tipus: Exposició
Quan: Del 05/04/2024 - 19:00 h al 26/05/2024 - 21:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inauguració de l'exposició: Trans*

Tipus: Exposició
Quan: 05/04/2024 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa