El  Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 és un projecte centrat essencialment en ajudar el comerç local a encarar els nous reptes que li planteja una realitat complexa i en continua transformació.

 

La iniciativa vol establir les línies estratègiques per definir un comerç urbà competitiu, amb la qualitat com a tret definitori. Aquests eixos d’actuació han estat consensuats per l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament del Prat amb representants del sector comercial de la ciutat.

El Pla s’estructura sobre 6 objectius que es desglossen a través de  15 línies estratègiques:

  • Afavorir la continuïtat urbanística entre els eixos comercials per consolidar una imatge de municipi atractiu, agradable i còmode per a la mobilitat del vianant.
  • Millorar la qualitat i el valor percebut de l'oferta dels comerços del municipi per atraure a residents de totes les edats.
  • Incrementar l'atractiu de l'oferta comercial i de la restauració, especialment per als  no residents (persones treballadores i turistes).
  • Millorar la cohesió i la implicació entre els comerciants del municipi.

  • Incrementar la solidesa dels negocis.

  • Augmentar la implicació del sector i la seva capacitat de concertació i col·laboració.

 

Al document relacionat es poden veure les línies estratègiques.

Amb l'objectiu que el document final del Pla Estratègic de Comerç del Prat de Llobregat incorpori el màxim d'aportacions, obrim un període de participació pública fins el 5 de març de 2019. Podeu accedir a aquest formulari en aquest ENLLAÇ