L'Àrea de Desenvolupament Econòmic oferix una sèrie de cursos per ajudar a potenciar els comerç local amb l’objectiu les persones participants puguin millorar la gestió incorporant processos de transformació digital,  i estratègies comercials per donar-se a conèixer, incrementar les vendes i fidelitzar el seu públic.

4, 6, 11 i 13 d' octubre de 14:00 a 16:00 hores

Formació online dirigida a comerciants/es i restauradors/es que ja tenen una primera formació i expèriència en l'aplicació d'Instagram. Curs d'Instagram per a negocis. 

INSCRIPCIONS: comerc@elprat.cat 

7 i 9 de juny de 14:30 a 16:30 hores

L’evolució de les noves tecnologies permet que actualment molts tràmits empresarials puguin realitzar-se de forma telemàtica, utilitzant internet a través de certificats digitals. L’objectiu d’aquesta sessió consisteix a explicar les utilitats que té el certificat digital de la Generalitat de Catalunya idcat perquè les noves persones
autònomes es beneficiïn del seu ús.

Descarrega PDF (pdf - 1094726 bytes)

11, 13 i 14 de juliol de 14.00 a 16:50 hores

Conèixer Tik Tok com a eina de promoció del seu negoci. Crear i configurar un compte professional. Aprendre a publicar contingut creatiu, interpretar les estadístiques i crear campanyes publicitàries.

Descarrega PDF (pdf - 1060006 bytes)

Eines digitals per a la venda online

Hem elaborat una Guia de Suport a l'Aprenentatge Digital per donar-vos eines pràctiques per iniciar la venda online. Aquesta guia respon a les necessitats actuals dels comerços, fonamentalment amb la lògica d’augmentar la seva competitivitat, incorporar la innovació en la seva gestió diària i potenciar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Aquesta guia respon a les necessitats actuals dels comerços, fonamentalment amb la lògica d’augmentar la seva competitivitat, incorporar la innovació en la seva gestió diària i potenciar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)

Descarrega PDF (pdf - 3858317 bytes)

Formació Online de Barcelona Activa per al comerç i la restauració

En col·laboració amb  Barcelona Activa posem a la teva disposició més de 50 cursos online , que t'ajudaran a potenciar el teu comerç. Aprèn com millorar la gestió incorporant processos de transformació digital. I fes servir eines digitals i estratègies comercials a Internet per donar-te a conèixer, incrementar les vendes i fidelitzar el teu públic. 

Consulta l'oferta formativa de Barcelona Activa aquí

Digiempren.Diba

La diputació de Barcelona ha creat una plataforma de formació gratuïta per a comerciants, artesans/es i creadors/es on es poden trobar cursos i miniguies. Només t’has de registrar i ja podràs accedir a tot el contingut.

https://digiempren.diba.cat/

Calendari d'accions formatives


Carregant cursos...

Carregant cursos...

Temes relacionats

Formació per a comerciants

Accions formatives per millorar la competitivitat del comerç local.

Formació contínua prioritàriament persones treballadores

Cursos de formació professional dirigits a treballadors i treballadores en actiu

Programes de suport i innovació per a l'empresa

Punt d'informació sobre serveis i recursos destinats a fomentar la consolidació empresa...

Servei de creació d'empreses

Conjunt de serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una...

Sou comerciants?

Descobriu opcions per fer més competitiu el vostre negoci.

Voleu crear una empresa d'economia social ?

Serveis d'acompanyament per desenvolupar els vostres projectes d’economia social.

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001