Formació Online de Barcelona Activa per al comerç i la restauració

En col·laboració amb  Barcelona Activa posem a la teva disposició més de 50 cursos online , que t'ajudaran a potenciar el teu comerç. Aprèn com millorar la gestió incorporant processos de transformació digital. I fes servir eines digitals i estratègies comercials a Internet per donar-te a conèixer, incrementar les vendes i fidelitzar el teu públic. 

Consulta l'oferta formativa de Barcelona Activa aquí

Calendari d'accions formatives


Carregant cursos...

Carregant cursos...

*Si teniu interès en qualsevol d’aquests cursos, podeu inscriure-us trucant al telèfon 93 478 68 78, enviant un correu a comerc@elprat.cat o mitjançant la inscripció en línia. La inscripció online anirà estant disponible quant s'apropi la data del curs.

 

Inscripció online

1 i 3 d'abril de 14.30 a 16.30 hores

Aplicar els 6 passos de gestió per a sistematitzar i professionalitzar el teu negoci. Conèixer el propi negoci d’una forma estructurada que et permeti a curt termini generar una millora constant.
Entendre que les vendes seran més i majors si s’acompanyen de sistemes concrets d’anàlisis i control.

17 i 19 de maig de 14.30 a 16.30 hores

L’evolució de les noves tecnologies permet que actualment molts tràmits empresarials puguin realitzar-se de forma telemàtica, utilitzant internet a través de certificats digitals. L’objectiu d’aquesta sessió consisteix a explicar les utilitats que té el certificat digital de la Generalitat de Catalunya idcat perquè les noves persones autònomes es beneficiïn del seu ús.

5 de maig de 9.30 a 14.30 hores

L’objectiu d’aquest curs és el d’ajudar a les empreses-comerços a fer-se més visibles a Internet, aconseguir que els clients les trobin amb facilitat i que puguin augmentar les seves vendes i objectius comercials.

18 i 23 de setembre de 14.30 a 16.30 hores

Construir una marca forta i assimilar en quins elements l’hem d’implantar. Millorar el nostre espai comercial amb una distribució més armoniosa i un concepte totalment definit cap a la nostra filosofia. Conèixer què és el que fan els altres i aprendre com ho podem aplicar al nostre negoci.

7, 8, 9, 14 i 15 de setembre de 14.00 a 17.00 hores

L’objectiu d’aquest curs és el de crear i optimitzar un perfil d’empresa a Instagram iTwitter. Conèixer el funcionament tècnic per publicar continguts i gestionar la comunitat de totes dues xarxes socials per fer-les créixer. Comunicació i creació de concursos i campanyes publicitàries.

9, 10, 12, 17 i 19 de novembre de 14.30 a 16.30 hores

Amb aquesta formació podreu conèixer les tendències d’aparadorisme Nadal 2020, treballar amb materials sostenibles i reciclats així com saber quins son els codis cromàtics més adients al nostre comerç per una campanya nadalenca. També us ensenyaran a fomentar la venta creuada i l’ impuls a l’aparador i reforçar la imatge corporativa mitjançant l’exposició de producte.

L'Ajuntament del Prat de Llobregat ofereix tallers, cursos i seminaris adreçats als comerciants de la ciutat amb l'objectiu de donar-li's eines que els ajudi a millorar la competitivitat del comerç local.

El cursos son subvencionats i no tenen cost per l'alumnat. Es desenvoluparan al migdia, especialment pensat perquè sigui compatible amb l’horari comercial.

A qui s'adreça?

A treballadors, treballadores i gerents del comerç local.

Com s'hi pot accedir?

Cal inscriure’s prèviament. Podeu fer-ho per correu electrònic comerc@elprat.cat, trucant al telèfon 93 478 68 78, a través de la seu electrònica o presencialment, al Servei de dinamització comercial del Centre de Promoció Econòmica.

On i quan s’imparteixen els cursos?

Per tal de fer-los compatibles amb l’horari comercial, es desenvolupen al migdia, al Centre de Promoció Econòmica.

Cost dels cursos

Gratuït.

*Aquests cursos estan subvencionat per la Diputació de Barcelona o per la Fundació Paco Puerto (CCOO).

Temes relacionats

Formació per a persones emprenedores

Oferta d’accions formatives per posar en marxa i consolidar un negoci.

Formació per a comerciants

Accions formatives per millorar la competitivitat del comerç local.

Formació contínua prioritàriament persones treballadores

Cursos de formació professional dirigits a treballadors i treballadores en actiu

Programes de suport i innovació per a l'empresa

Punt d'informació sobre serveis i recursos destinats a fomentar la consolidació empresa...

Servei de creació d'empreses

Conjunt de serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una...

Sou comerciants?

Descobriu opcions per fer més competitiu el vostre negoci.

Voleu crear una empresa d'economia social ?

Serveis d'acompanyament per desenvolupar els vostres projectes d’economia social.

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001