Enmig d’aquesta situació de dificultat, és un bon moment per revisar el consum energètic que es fa al comerç  i la despesa econòmica que comporta. 

Per aquest motiu, l’Ajuntament del Prat ha posat en marxa una plataforma digital d’anàlisi de la contractació del subministrament elèctric que t’assessora sobre com contractar l’electricitat adaptada al teu consum real del teu comerç.

De forma senzilla, pots accedir a un formulari, que permetrà accedir a les dades reals del teu consum d’electricitat anual i estudiar la millor forma de contractar l’electricitat de del teu comerç. En un termini de 24 hores, rebràs un informe personalitzat que et proposarà la millor contractació d’electricitat en base al teu consum i l’estalvi econòmic que representa. L’informe també indicarà les gestions per realitzar els canvis oportuns i, per acabar, una relació de consells que et permetran reduir el consum d’energia i, en conseqüència estalviar una mica més encara en la factura de l’electricitat.

En el cas dels comerços, aquest assessorament també pot contribuir a reduir costos durant un període en què gran part dels establiments estan tancats enmig de la situació de confinament i l'estat d'alarma. 

Si estàs interessada en conèixer com estalviar diners en la factura elèctrica del teu comerç, pots accedir al servei través de la web municipal https://www.elprat.cat/estalvielectric

 

Vols accedir-hi? El procediment és molt fàcil!

 

  1. Primer caldrà que emplenis un formulari per poder disposar d'informació sobre les teves dades de consum elèctric.
  2. Un cop emplenat el formulari s'analitzaran les dades i les corbes de consum. 
  3. Un cop fet això, disposaràs, en 24 hores!, d'un informe d'optimització de la contractació que contindrà:
  • L'anàlisi del consum
  • La proposta de canvi de potència i tarifa
  • L'explicació de com realitzar la tramitació amb la teva companyia
  • Una bateria de consells molt útils sobre estalvi energètic 

 

- Important: Abans d'iniciar el procés, cal que tinguis a mà una de les darreres factures de la llum. 

Accedeix al formulari de comerç

 

Per a qualsevol dubte o incidència pots enviar un correu a oficinaenergia@elprat.cat