Els principals eixos comercials de la ciutat

Al Prat de Llobregat trobaràs un ampli ventall de comerços caracteritzats per la varietat i la qualitat dels seus productes, la proximitat i el tracte personalitzat i de confiança als clients.

El comerç del Prat es desenvolupa, fonamentalment, a l'entorn dels eixos comercials, espais amb una major concentració de botigues. A la ciutat hi ha 5 eixos comercials on es pot comprar, passejar, menjar i, sovint, gaudir d'activitats de lleure.

On són?

estructurat al voltant del Mercat municipal i el casc antic del Prat. És una zona agradable per passejar i comprar amb carrer de vianants.

vertebrat a l'entorn del Mercat Prat – Marina, el carrer Lleida i el carrer de la Carretera de la Marina, és una zona de gran concentració comercial i de serveis

aquesta zona ocupa una de les principals arteries de la ciutat. Un passeig ple de comerços i activitat.

vertebrat a l'entorn del Mercat del Remolar, la Plaça de Catalunya i Cèntric, espai cultural, aquest eix comercial compta a una zona moderna i lúdica de gran atractiu per la ciutadania.

l'activitat comercial del Barri de Sant Cosme, s'articula al voltant d'aquest carrer, veritable eix vertebrador del barri

Entitats relacionades

Prat Gran Comerç UBP

Av. de la Llibertat 0038, L BX 06
Tel: 931271944 | Web | Mail

Associació Veïns i Comerciants Carrer Ferran Puig

C. de Ferran Puig 0030, BX
Tel: 931740621 | Mail

Associació Comerciants Carretera Marina

C. de la Carretera de la Marina 0041, L BX 01
Tel: 931766934 | Mail

Associació Nou Futur - Comerciants de Sant Cosme

C. del Riu Llobregat 0068
Tel: 933791455 | Mail