carnaval_concurs_truites

Si hi ha un element protagonista del Dijous Gras és la truita! Demostra el teu art culinari i participa al nostre concurs de truites de Dijous Gras.

El Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ens proposa participar al Concurs de Truites de Dijous Gras! És molt fàcil. La inscripció es fa el mateix dia del concurs (23 de febrer, a partir de les 16.30 h). Només cal apropar-se als jardins de la Pau i presentar la truita. Els ingredients i la quantitat són de lliure elecció. Es valorarà la presentació,  l’originalitat i el bon gust, sigui dolç o salat. Cal presentar les truites en plats d’un sol ús (cartró o plàstic).

Enguany el Jurat Oficial del Concurs estarà constituït per Manuel Torres (representant de la Granja Avícola Torres), Isabel Anguera (representant del Mercat Municipal) i Virgi Contero (del restaurant Rustic&Co).

Premis

Categoria adults

  • Gran Premi del Mercat Municipal: Paella d’Honor i un val de 100 € per comprar al Mercat Municipal de la pl. de la Vila
  • 2 Premis Ribera Baixa: Paella d'Honor i val per assistir a un curs o taller de cuina al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa 
  • Premi especial El Prat, degusta'l: Paella d'Honor i un dinar o sopar per a dues persones al restaurant Rustic&Co (c. Castilla, 33)

Categoria infantil

Els més petits també esteu convidats a participar-hi. Us podeu presentar individualment o en grup. Hi haurà premis sorpresa per a tots i totes les participants!