Rues de Carnaval. Recorreguts i afectacions de trànsit

Per segon any consecutiu, les rues de dissabte de Carnaval varien el seu recorregut habitual a causa de les obres que s’estan realitzant a l’avinguda de la Verge de Montserrat. No badeu! 

La Rua Infantil sortirà del Cèntric Espai Cultural a les 17.30 h, continuant pel c. de Lleida, ctra. de la Marina, av. de la Verge Montserrat fins a l’av. del Pare Andreu de Palma. Finalitza davant de la Capsa.

La Rua d’Adults també variarà el recorregut. A les 19 h, començarà la rua al c. del Coronel Sanfeliu cantonada amb av. de l'Onze de Setembre, continuant pel c. de Lleida, la ctra. de la Marina i l’av. de la Verge Montserrat fins arribar a l’av. del Pare Andreu de Palma on, davant de La Capsa, les comparses podran fer els seus lluïments.

rua_dissabte

Afectacions dels actes de Carnaval

Com a conseqüència dels proper actes relacionats amb els Carnaval 2018 informem dels dies i hores que es produiran afectacions al trànsit, per coincidir les rues i actes de Carnaval.

Dijous 8 de febrer. Processó del Ninot de Carnestoltes i Xaranga de la Casa de Aragón

 • Inici a les 18 hores
 • Recorregut: c. del Coronel Sanfeliu amb c. de Tarragona, c. de Lleida, av. del Remolar, av. de la Verge de Montserrat, c. de Dolores Ibarruri, av. de l'Onze de Setembre, ctra. de la Marina, c. de Lleida i arribada als jardins de la Pau

No es preveuen afectacions al transport públic però es poden produir retencions puntuals

 

Divendres 9 de febrer. Rues al barri de Sant Cosme

 • Inici a les 10 hores
 • Recorregut:  El grup A surt del c. del riu Xúquer, c. del riu Llobregat, rotonda pl. de les Aigües, c. del riu Llobregat, escola Jaume Balmes i final de Festa.   A les 11h, el grup B surt del c. del riu Anoia amb el c. del riu de Túria, c. de Cardener, pl. de les Aigües, c. del riu Llobregat, c. del riu Xúquer i pl. de l'Amistat

Consulta el plànol de les afectacions a les línies d’autobús PR i L10. També es poden produir retencions puntuals de trànsit. 

 

Dissabte 10 de febrer. Rua infantil

 • Punt de trobada a les 17 hores a la pl. de Catalunya (davant del Cèntric Espai Cultural)
 • Sortida a les 17.30 h
 • Recorregut : pl. de Catalunya (Cèntric Espai Cultural), c. de Lleida, ctra. de la Marina, av. de la Verge de Montserrat, c. del Pare Andreu de Palma i final a La Capsa

Consulta el plànol de les afectacions a les línies d’autobús L10, PR, 21 i 65

 

Dissabte 10 de febrer. Rua d’adults

 • Punt de trobada a les 18 h, al c. del Coronel Sanfeliu amb av. de l'Onze de Setembre
 • Sortida a les 19 h
 • Recorregut: c. del Coronel Sanfeliu amb av. de l'Onze de Setembre, c. de Lleida, ctra. de la Marina, av. de la Verge de Montserrat, c. del Pare Andreu de Palma i final a La Capsa. Ball a la pl. Garcia Nieto fins aproximadament les 22 h

Consulta el plànol de les afectacions a les línies d’autobús L10, PR, 21 i 65

 

Dimecres 14 de febrer.  Processó del plor i del dol per Sa Majestat Carnestoltes

 • Sortida: a les 18 h dels jardins de la Pau
 • Recorregut: jardins de la Pau, pl. de Blanes, c. de Frederic Soler, c. de Ferran Puig fins la pl. de la Vila
 • Tancament del trànsit rodat a la pl. de la Vila des de les  19 h a les 20 h aproximadament

Consulta el plànol de les afectacions a les línies d’autobús PR 1, 2, 3 i 4 i 78. També es poden produir retencions puntuals de trànsit.