dijous gras

Començava, així, un període de festa i bogeria, de golafreria desenfrenada, de música i vi; en definitiva, de tot allò que la moralitat castigava com a pecaminós.

Comencem el Carnaval, una setmana per atipar-nos i gaudir de la festa, abans que el foc ho cremi tot. I ho fem com mana la tradició de Dijous Gras: menjant truites! 

truites_infantil

A partir de les 17 h, als jardins de la Pau.

Si tens ganes de passar-ho bé i vols demostrar el teu art culinari, participa en la mostra de truites infantil. Ho pots fer sol o en grup amb els teus amics. Qualsevol truita serà benvinguda! Pots utilitzar qualsevol ingredient: patata, carxofa, ceba... Però no oblidis que l'ingredient més important són les ganes de divertir-se! 

Apropa't a la plaça de la Supèrbia (antics jardins de la Pau) i presenta la teva truita de 17 a 19 h. Tots els i les menors participants rebran mitja dotzena d'ous especials!

I per arrodonir la jornada, a més del concurs de truites infantil, els i les més petits/es també podran gaudir amb diferents jocs i tallers.

Activitats de Dijous Gras

Si la teva és la millor truita del Prat, vine a demostrar-ho al concurs de truites del Mercat Municipal! A les 10 h inscripcions i lliurament de truites. A les 12 h, Valoració del Jurat i gran degustació popular.

Dijous 20 de febrer, a partir de les 10 h. Més informació aquí.

A les 17 h, a la pl. de la Supèrbia (antics Jardins de la Pau) vine a degustar les millors truites del Carnaval! 

Per a més informació, clica aquí.

A les 17 h, Mostra infantil de truitesMaxijocs de dijous gras: Jocs gegants i pintacares infantil a la plaça de la Supèrbia (antics Jardins de la Pau).

A les 18 h,  a la pl. de la Supèrbia, presentació del Pecat de la Supèrbia i primera processó del Ninot de Carnestoltes a la pl. de la Supèrbia. Més informació i recorregut aquí.

A les 19 h, Inauguració de la nova pl. de la Supèrbia i pregó d’inici del Carnaval a càrrec de Sa Majestat Carnestoltes. Final amb focs d’artifici. Per a més informació, clica aquí.