Esteu aquí

Tornem-hi!

Juan Pedro Pérez Castro

Octubre 2016

Després del descans estival comencem un nou curs, no només acadèmic. La situació en què es troba la relació de Catalunya amb la resta d’Espanya requereix una solució capaç d’assolir un ampli suport aquí i allà. La sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut que havia votat la ciutadania catalana va deixar en suspens la via del pacte. El govern del PP nega directament el problema, mentre que el govern català l’aprofita per sumar arguments i suports al seu projecte separatista.

A Madrid, la cosa tampoc és fàcil. Pedro Sánchez s’ha mantingut ferm en la seva decisió de no facilitar la investidura de Mariano Rajoy, i ara se’ns obre un nou període en el que les forces que volen el canvi han d’encarar la possibilitat de formar un govern que posi fi la a provisionalitat que viu Espanya.

I a casa nostra, la Festa Major. Aquests dies de finals de setembre de cada any ens fan més fàcil la tornada a la realitat postvacacional. Uns dies de festa, amb molt de color i amb molta personalitat. Amb activitats per a tothom i que ens dóna, si més no, l'oportunitat de sortir al carrer per gaudir de la ciutat. Bona Festa Major!

 

Juan Pedro Pérez Castro

Més opinió octubre 2016

Tornem a començar

per Rafael Duarte Molina

El hombre y la tierra

per Antonio Miguel Ruiz

Septiembre

per Sandra Patricia Daza Puente

Compromisos ciudadanos

per Cristina Simón Molina

Democràcia en funcions

per Immaculada Llopis Climent