Esteu aquí

Unes 16.000 persones visiten el Pessebre Vivent del Prat

Aquest esdeveniment arriba a la 16a edició

Pessebre Vivent

dijous, 15 desembre, 2016 - 10:00

El passat cap de setmana, 10 i 11 de desembre, es va celebrar al parc Nou la 16a edició del Pessebre Vivent del Prat. Aquesta activitat, organitzada per l'entitat Amics de Sant Cosme amb el suport d’altres entitats del Prat i de l'Ajuntament, ha comptat amb la participació de més de 250 persones voluntàries. 

S’estima que unes 16.000 persones han visitat el  Pessebre Vivent, la majoria famílies de la ciutat i dels municipis de la comarca. 

Com a novetat, enguany s’han fet enquestes de valoració als i les visitants per conèixer de primera mà la seva opinió sobre aspectes a millorar i propostes per a altres anys. Entre els elements positius s'han destacat la tradició d'aquesta activitat i la bona disposició i atenció de l'organització. 
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...

dijous, 29 setembre, 2022 - 12:15

El LECXIT busca persones voluntàries

A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes ...