Esteu aquí

Una festa multitudinària inaugura el Centre Esplai

Unes 15.000 persones, la majoria infants i adolescents, participen en les més de 80 activitats i actuacions de la festa.

dilluns, 7 maig, 2007 - 10:15

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat per l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, va presidir ahir diumenge la inauguració de Centre Esplai, l'equipament més gran de Catalunya adreçat al món educatiu, associatiu i del lleure, amb més de 10.000 metres quadrats i situat al barri de Sant Cosme de la nostra ciutat.

L'acte d'inauguració va coincidir amb la tradicional Festa de l'Esplai, que va aplegar més de 15.000 persones, en la seva majoria infants i adolescents que van participar en les més de 80 activitats i actuacions preparades.

L'edifici, que ha estat construït per l'arquitecte Carles Ferrater, té 74 habitacions amb 344 places. El president de la Fundació Catalana de l'Esplai, Josep Gassó, espera que al llarg de l'any 2007 s'hi facin unes 30.000 pernoctacions. La majoria de visitants seran grups d'escolars, de colònies i d'associacions que hi faran les seves trobades, tot i que l'espai està obert també als particulars.

Els interessats podran disfrutar d'un espai que inclou una biblioteca centrada en temes d'oci i associacionisme, una escola especialitzada en el delta del Llobregat, 11 aules de formació, una sala d'actes amb una cabuda de 350 persones, una ludoteca, tres horts en què els nens faran pràctiques i una zona esportiva amb piscina. Un dels principals atractius és la façana de colors que recorda l'obra de Joan Miró.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...