Esteu aquí

Una edició diferent del Prat Nocturn

Diferents espais de l'edifici de La Granja La Ricarda seran l'escenari

dimarts, 20 octubre, 2020 - 09:00

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es barregen personatges reals i d’altres de ficticis amb una base històrica. És una activitat organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i incorpora actors del Teatre Kaddish que donen vida als personatges.

Aquest any excepcional, el Prat Nocturn surt de les seves dates tradicionals, abans de la Festa Major, i es trasllada a la Castanyada. L’escenari serà la Granja La Ricarda i coneixerem història i personatges d’aquest emblemàtic edifici patrimonial.

 

 

Es faran tres sessions cada dia, els dies 30 i 31 d’octubre serà a les 19 h, 20 h i 21 h i el diumenge 1 de novembre a les 18 h, 19 h, i 20 h.

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada només en línia a partir del dimecres 21 d’octubre a les 10 h a través d'aquest enllaç: elprat.koobin.cat/elpratnocturn. Les entrades es podran imprimir a casa o descarregar-les al mòbil, recomanem millor portar-les al mòbil. La reserva d’entrades està limitada a dues localitats per persona.

Per donar assistència a la reserva d’entrades posem a disposició el telèfon de contacte del Cèntric Espai Cultural 934 792 968 en l’horari del centre. També podeu escriure a patrimonicultural@elprat.cat  i us deixem aquest enllaç on està detallat com fer el procés de reserva d'entrades. 

L’activitat no està recomanada a menors de 12 anys i demanem que estigueu 25 minuts abans de l’acte. L’aforament està limitat i està dissenyat per respectar en tot moment les distàncies de seguretat. Demanem que s’atenguin les instruccions del personal.

La celebració de l’activitat està sotmesa a l’estat de les condicions sanitàries que marqui les autoritats competents.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...