Esteu aquí

Una edició diferent del Prat Nocturn

Diferents espais de l'edifici de La Granja La Ricarda seran l'escenari

dimarts, 20 octubre, 2020 - 09:00

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es barregen personatges reals i d’altres de ficticis amb una base històrica. És una activitat organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i incorpora actors del Teatre Kaddish que donen vida als personatges.

Aquest any excepcional, el Prat Nocturn surt de les seves dates tradicionals, abans de la Festa Major, i es trasllada a la Castanyada. L’escenari serà la Granja La Ricarda i coneixerem història i personatges d’aquest emblemàtic edifici patrimonial.

 

 

Es faran tres sessions cada dia, els dies 30 i 31 d’octubre serà a les 19 h, 20 h i 21 h i el diumenge 1 de novembre a les 18 h, 19 h, i 20 h.

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada només en línia a partir del dimecres 21 d’octubre a les 10 h a través d'aquest enllaç: elprat.koobin.cat/elpratnocturn. Les entrades es podran imprimir a casa o descarregar-les al mòbil, recomanem millor portar-les al mòbil. La reserva d’entrades està limitada a dues localitats per persona.

Per donar assistència a la reserva d’entrades posem a disposició el telèfon de contacte del Cèntric Espai Cultural 934 792 968 en l’horari del centre. També podeu escriure a patrimonicultural@elprat.cat  i us deixem aquest enllaç on està detallat com fer el procés de reserva d'entrades. 

L’activitat no està recomanada a menors de 12 anys i demanem que estigueu 25 minuts abans de l’acte. L’aforament està limitat i està dissenyat per respectar en tot moment les distàncies de seguretat. Demanem que s’atenguin les instruccions del personal.

La celebració de l’activitat està sotmesa a l’estat de les condicions sanitàries que marqui les autoritats competents.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 27 novembre, 2020 - 11:45

Uns cursos de tardor diferents a la Palmira

Arriba el dimarts a la tarda, la Marta encén l'ordinador de l'aula 1 i la Gemma deixa preparats tots els ingredients a la cuina. Encara queden alguns paquets de farina que la M...

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:30

Memorables: on la paraula fa història

Alumnat i Arxiu recuperen la història oral de la indumentària del Prat

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:15

El Teatre L'Artesà torna amb la seva programació escènica

A partir d'ahir dijous 26 de novembre, es podrà gaudir dels espectacles a les...