Esteu aquí

Un Dia de la Dona molt reivindicatiu al barri de Sant Cosme

Gran èxit de reproduccions del "mannequin challenge"

"Mannequin challenge" de dones a Sant Cosme.

dilluns, 13 març, 2017 - 11:45

El 8 de març passat, per la celebració del Dia Internacional de les Dones, al barri de Sant Cosme es va organitzar un esmorzar intercultural i intergeneracional on les dones portaven un esmorzar típic de la seva cultura per compartir-lo amb altres dones. 

A continuació es va escenificar un "mannequin challenge" sota el títol "Les dones movem el món i si volem, l'aturem", amb l’objectiu de visibilitzar la vaga internacional convocada per aquest dia. 

Hi van assistir unes 120 persones de molts col·lectius, serveis i entitats del barri i de la ciutat. El vídeo, publicat al Facebook del barri de Sant Cosme, va aconseguir en menys de 24 hores més de 3.300 visualitzacions, i va creixent: hores d’ara compta amb és de 4.600 reproduccions.


 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...