Esteu aquí

Tret de sortida al Pla de suport a la reactivació del teixit associatiu del municipi

dijous, 28 gener, 2021 - 12:15

Al darrer ple municipal de l’any passat es va aprovar el pressupost per aquest 2021, un pressupost amb un marcat caire social fruit, en part, de la situació social i sanitària que estem vivint en aquest context de pandèmia. Dins d’aquest pressupost es va aprovar una partida específica de 200.000 €  per donar suport a les entitats de la ciutat, molt afectades per aquesta situació.

Amb aquest objectiu, es posa en marxa el Pla de suport a la reactivació del teixit associatiu del municipi, que consta de tres parts i que és clau per desenvolupar allò que es vol portar a terme durant aquest any.

Enquesta virtual

Avui s’inicia la primera etapa del pla, que pretén fer una fotografia de l’estat actual de les entitats i establir les necessitats i dificultats amb les quals es poden trobar. Aquest estudi es realitzarà a través d’una enquesta virtual que es distribuirà entre les entitats i que ha estat treballada conjuntament amb tots els departaments de l’Ajuntament que treballen amb entitats. Podeu veure i participar a l’enquesta al següent enllaç fins el 28 de febrer. 

A la segona part del pla es farà una anàlisi de les dades extretes de l’enquesta, i servirà per establir línies de treball específiques per poder donar suport a les entitats.

Finalment, a l’última fase i de forma coordinada amb tots els departaments de l’Ajuntament, es desenvoluparan les línies establertes per reactivar el teixit associatiu de la ciutat

Per a més informació es pot consultar la pàgina web elprat.cat/entitats; a través del mail entitats@elprat.cat o al telèfon 93.379.00.50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dimecres, 28 juliol, 2021 - 09:15

Restriccions als viatges fora de Catalunya per la covid-19 i informació sobre viatges al país

Informació per viatjar a l'estranger