El Prat de Llobregat és un municipi amb un extens teixit associatiu. Pràcticament unes 300 entitats fan del nostre municipi un lloc molt més actiu, crític, enxarxat i compromès, i durant la situació d’emergència que hem viscut encara s’ha posat més de relleu la importància d’un veïnat solidari i organitzat. Alhora, la crisi sociosanitària derivada fa que la situació de moltes de les entitats de la ciutat sigui crítica, en tant no poden portar a terme moltes de les activitats habituals, ni complir amb els objectius pels quals es van constituir.

En aquest sentit, iniciem un estudi amb  l’objectiu de conèixer de primera mà la situació de totes les entitats del municipi, identificar amb elles les seves necessitats i dificultats i establir línies de suport i acompanyament específiques  que puguin regir el treball dels propers anys.

Aquest estudi es realitza a través d'una enquesta virtual,  que  ha estat treballada a través d’una taula de referents tècnics i conjuntament departaments que treballen amb entitats de l’Ajuntament  i a la qual podreu accedir des del 28 de gener fins al 7 de març.

Animem a totes les entitats del Prat a que participeu en aquesta diagnosi .