Esteu aquí

Torna la revista de la gent gran del Prat: “Viure+”

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb continguts diversos

divendres, 10 desembre, 2021 - 14:00

Aquest mes de desembre torna la revista Viure+, una publicació gratuïta de i per  la gent gran de la ciutat amb continguts del seu interès.  

“Viure+” està creada i dirigida per la comissió de comunicació del Consell de la Gent Gran i formada per gent gran voluntària del Prat. La comissió ha triat i elaborat els continguts i ha aportat idees en el disseny de la revista.

La publicació té 16 pàgines i en ella es poden trobar diverses seccions. Entre elles hi ha una bústia d’opinió on les persones lectores hi podran dir la seva i també una editorial. A més, hi ha una secció de notícies en format gràfic i un reportatge en el que es tractarà un tema d’actualitat en profunditat.

Una de les seccions principals és la de l’entrevista, que descobrirà persones rellevants del Prat, sempre en relació a la gent gran. El protagonista d’aquesta primera revista serà l’Alcalde, Lluís Mijoler.

També hi ha diferents apartats dedicats a la salut, l’oci i la cultura, així com una secció de passatemps pensats per l’estimulació cognitiva de les persones lectores.

“Viure+” tindrà una periodicitat semestral i ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. També es pot llegir en format digital al següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt d’Informació de la Gent Gran a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600 o al correu gentgran@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 13 maig, 2022 - 13:30

Dissabte 14 de maig, Dia del Comerç Just

El proper dissabte 14 de maig se celebra el Dia del comerç just i ara més que mai es fa present com la nostra forma de consumir impacta directament en la reducció de les desigualtat...
Episodi contaminacio particules suspensio

divendres, 13 maig, 2022 - 10:45

Avís preventiu d'episodi de contaminació atmosfèrica, amb incidència al Prat

Per aquest motiu, es recomana a la població realitzar els trajectes a peu o...