Esteu aquí

Torna el cicle Primavera de llibres i lletres al Cèntric

Propostes per a tots els públics per fomentar el gust per la lectura

centric_primavera de llibres i lletres_2024_logo

dimecres, 14 febrer, 2024 - 11:00

Comença una nova edició de la Primavera de llibres i lletres que impulsen cada any el Cèntric Espai Cultural i la Biblioteca Antonio Martín. El cicle, que s’estén fins l’abril, té per objectiu fomentar el gust per la lectura i l’escriptura, amb un ampli ventall de propostes literàries adreçades a diferents públics. Un any més, es duen a terme activitats en diferents formats i  en diferents espais del Cèntric, totes amb el denominador comú d’apropar la lectura a la població. Enguany, el cicle estrena nova imatge gràfica, obra del pratenc Óscar Calzada, que presenta diferents imatges que reflecteixen la lectura de manera fresca i divertida.

Creació local

Com és habitual, el suport a les obres d’autors i autores vinculats a la nostra ciutat ocupa un lloc central en la Primera de llibres i lletres, amb l’objectiu de difondre la seva obra literària i donar suport a la creació local. D’aquesta manera, el cicle acull la presentació de diferents novetats, facilitant un espai de trobada entre aquests escriptors i escriptores i el públic.

El cicle s’iniciarà el proper 21 de febrer, amb la nova novel·la d’Alba Sabaté. L’escriptora i professora de l’INS Salvador Dalí presentarà a la sala d’actes del Cèntric el llibre La meva història és la història d’un amor, publicat recentment.

Lectura i música

A més de les presentacions de llibres, el proper 20 d’abril es podrà gaudir a l’Auditori de l’espectacle La defensa de Sòcrates, de Plató. Es tracta de la lectura dramatitzada d’aquest text clàssic, que anirà a càrrec del conegut actor Francesc Orella i el músic Rafel Plana. És una ocasió única, atès que serà el segon cop que es pugui veure aquest espectacle després de la seva estrena, el passat més de desembre, en el marc del Festival Clàssics i amb la presó de La Model com a escenari.

Trobareu totes les propostes al web del cicle: elprat.cat/primaverallibresilletres.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 maig, 2024 - 11:45

L'Ajuntament atorga 244.175 euros en 1.191 ajuts per a les activitats d'estiu 2024

Tot el catàleg d’activitats a elprat.cat/estiu

dijous, 23 maig, 2024 - 11:00

La Jornada de teatre Intercentres celebra la seva 3a edició

L’alumnat de 4 escoles es reuneix a l’Artesà per gaudir del teatre

dimecres, 22 maig, 2024 - 15:00

“Dones amb història i present": una mostra del PFI de l'INS Les Salines al Ribera

El passat 14 de maig va inaugurar-se l'exposició "Dones amb història i present". Aquesta mostra, organ...