Esteu aquí

Tall de trànsit al carrer Enric Borràs

A partir de dilluns, i durant cinc dies, es prohibirà circular en aquest vial, entre l’Avinguda Josep Anselm Clavé i Lo Gaiter del Llobregat. Els autobusos PR1, PR2, PR3 i L10 desviaran el seu recorregut pel carrer de les Moreres.

Tall carrer Enric Borràs

divendres, 19 març, 2021 - 13:30

La setmana que ve, el carrer d’Enric Borràs patirà un tall entre l’Avinguda Josep Anselm Clavé i Lo Gaiter del Llobregat. Les causes d’aquesta actuació són dues: per una banda, l’execució d’unes obres de substitució de la xarxa de clavegueram, i d’altra banda, un estudi sobre identificació de serveis del carrer que servirà per la reordenació del carrer. En aquest carrer, es preveu construir unes voreres més amples, continuant amb l'estratègia que recull el Pla d'Actuació Municipal (2020-2023) de pacificacions de carrer, es a dir, més amables per caminar de forma segura donant prioritat als vianants. 

A causa d’aquest tall, que durarà fins el divendres, els autobusos PR1, PR2, PR3 i L10 desviaran el seu recorregut pel carrer de les Moreres, Lo Gaiter del Llobregat i fins la Carretera de la Marina. La ciutadania que tingui un aparcament privat a la zona hi podrà accedir segons les indicacions que es col·locaran al mateix carrer.

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...