Esteu aquí

Tall de trànsit al carrer Enric Borràs

A partir de dilluns, i durant cinc dies, es prohibirà circular en aquest vial, entre l’Avinguda Josep Anselm Clavé i Lo Gaiter del Llobregat. Els autobusos PR1, PR2, PR3 i L10 desviaran el seu recorregut pel carrer de les Moreres.

Tall carrer Enric Borràs

divendres, 19 març, 2021 - 13:30

La setmana que ve, el carrer d’Enric Borràs patirà un tall entre l’Avinguda Josep Anselm Clavé i Lo Gaiter del Llobregat. Les causes d’aquesta actuació són dues: per una banda, l’execució d’unes obres de substitució de la xarxa de clavegueram, i d’altra banda, un estudi sobre identificació de serveis del carrer que servirà per la reordenació del carrer. En aquest carrer, es preveu construir unes voreres més amples, continuant amb l'estratègia que recull el Pla d'Actuació Municipal (2020-2023) de pacificacions de carrer, es a dir, més amables per caminar de forma segura donant prioritat als vianants. 

A causa d’aquest tall, que durarà fins el divendres, els autobusos PR1, PR2, PR3 i L10 desviaran el seu recorregut pel carrer de les Moreres, Lo Gaiter del Llobregat i fins la Carretera de la Marina. La ciutadania que tingui un aparcament privat a la zona hi podrà accedir segons les indicacions que es col·locaran al mateix carrer.

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:15

Diumenge al matí, restriccions de trànsit i desviament d'autobusos per la Cursa Delta

Travessarà la ciutat per Verge de Montserrat, de 9 a 12 h
Platja del Prat

dijous, 6 maig, 2021 - 14:15

Els gossos podran gaudir de la platja durant la temporada de bany

Podran estar entre les 20h del vespre i les 8h del matí a la platja de Can...

dimecres, 5 maig, 2021 - 19:30

El ple municipal aprova destinar més de 400.000 euros per ampliar d’un 20% el parc municipal d’habitatge de lloguer assequible

El ple municipal d’avui ha aprovat per unanimitat una partida inicial de 410...