Esteu aquí

S'instal·la un mòdul de suport per a l'activitat covid al CAP Ramona Via

Permetrà fer PCR i proves fora del centre, esponjant els serveis i garantint la seguretat de professionals i ciutadans durant la pandèmia

Instal·lació del mòdul al costat del CAP Ramona Via.

dijous, 18 març, 2021 - 11:45

El Departament de Salut de la Generalitat està instal·lant mòduls de suport al costat de més d’un centenar de centres d’atenció primària (CAP) de tot Catalunya, entre els quals el CAP Ramona Via de la nostra ciutat. 

Aquests mòduls acolliran l'activitat relacionada amb el coronavirus –proves PCR, tests ràpids, identificació de contactes, exploracions, etc.– per garantir els dobles circuits. L’objectiu de Salut és procurar amb urgència que el sistema públic d’atenció primària pugui desenvolupar la seva activitat en espais diferenciats per patologies, per assegurar una major seguretat de professionals i ciutadans dins els centres.

Els moduls estan pensats per als CAP que tenen dificultats d'espai per mantenir un circuit separat entre l'atenció dels pacients amb sospita de covid i els que hi van per altres motius. Els mòduls són gestionats pels mateixos equips d’atenció primària (EAP), que en decidiran l’ús concret.

 
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...