Esteu aquí

S’inicia un projecte comunitari sobre pintura mural per a joves al barri de Sant Cosme

Per participar és necessària fer una inscripció prèvia

dimarts, 16 maig, 2023 - 12:15

El proper 30 de maig es posa en marxa el “I tu què hi pintes, a Sant Cosme?”, un projecte dirigit a joves d’entre 12 i 18 anys que tinguin interès per aprendre noves tècniques sobre la pintura mural.

Es tracta d’una iniciativa de caire comunitari que pretén millorar, a través de la pintura de murals amb la tècnica del grafiti, les persianes dels comerços del barri de Sant Cosme. El projecte està organitzat per la Secció d'Actuació de Sant Cosme amb la col·laboració de les entitats La Claqueta Social i Comunalitat Benviure.

L’objectiu d’aquesta activitat és implicar al col·lectiu de joves i al teixit comercial en la millora de la imatge del propi barri, tot conscienciant de la necessitat de tenir cura del nostre barri oferint una formació per a joves que mostrin interès en l’art urbà i la tècnica del grafiti en mural.

Aquesta formació es portarà a terme durant 7 sessions. L’última d’elles serà una festa de tancament de culminació del projecte. Totes les sessions es duran a terme de 17.00 a 19.30 h.

  • 30 Maig: presentació del projecte
  • 1 de juny: preparació del disseny
  • 2 de juny: pràctica sobre persiana
  • 6 de juny: creació de les plantilles
  • 8 de juny: proves amb les plantilles
  • 9 de juny: posada a punt de les persianes
  • 10 de juny: pintada de les persianes i festa final.

Inscripcions

Per poder participar cal realitzar una inscripció prèvia abans del 26 de maig. Es pot dur a terme través del següent enllaç o enviat un correu electrònic a hola@comunalitatbenviure.org

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dilluns, 18 setembre, 2023 - 14:30

La 20a Trobada de Dones centra la seva mirada en la síndrome de la impostora

Van participar més d’un centenar de dones de la ciutat