Esteu aquí

S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

Impulsada pel Programa Municipal de Cooperació, Justícia, Pau i Drets Humans dels Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Un projecte que té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania què és la Justícia Global, els Drets Humans, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Cooperació Internacional, mitjançant la difusió de quatre càpsules formatives.

Les càpsules pretenen contribuir a fer visible la interrelació entre aquests quatre conceptes i posar de manifest que defensar la cooperació entre els països del planeta contribueix a fer un món molt millor per a tothom.

Parlar de Cooperació Internacional en aquests moments es més difícil que mai ja que la crisi econòmica post Covid-19 ha deixat moltes persones sense recursos. Malgrat això, la pandèmia ens ha ajudat a entendre que els problemes globals necessiten solucions globals.

La cooperació ha de tenir una visió global i cal entendre que les desigualtats socials es causen per la desigualtat en l’accés als drets universals fonamentals.

Podeu accedir a totes les capsules formatives a través del web del projecte així com al compte de Youtube de l’Ajuntament. Les capsules tenen una duració aproximada de dos minuts i també es posaran a disposició dels centres docents del Prat per ser utilitzades com a material pedagògic, juntament amb un llibret imprès amb el mateix contingut.

Entre totes i tots, defensem la Cooperació!

Compartir

Noticies relacionades

Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...