Esteu aquí

S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

Impulsada pel Programa Municipal de Cooperació, Justícia, Pau i Drets Humans dels Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Un projecte que té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania què és la Justícia Global, els Drets Humans, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Cooperació Internacional, mitjançant la difusió de quatre càpsules formatives.

Les càpsules pretenen contribuir a fer visible la interrelació entre aquests quatre conceptes i posar de manifest que defensar la cooperació entre els països del planeta contribueix a fer un món molt millor per a tothom.

Parlar de Cooperació Internacional en aquests moments es més difícil que mai ja que la crisi econòmica post Covid-19 ha deixat moltes persones sense recursos. Malgrat això, la pandèmia ens ha ajudat a entendre que els problemes globals necessiten solucions globals.

La cooperació ha de tenir una visió global i cal entendre que les desigualtats socials es causen per la desigualtat en l’accés als drets universals fonamentals.

Podeu accedir a totes les capsules formatives a través del web del projecte així com al compte de Youtube de l’Ajuntament. Les capsules tenen una duració aproximada de dos minuts i també es posaran a disposició dels centres docents del Prat per ser utilitzades com a material pedagògic, juntament amb un llibret imprès amb el mateix contingut.

Entre totes i tots, defensem la Cooperació!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...