Esteu aquí

S’inicia el procés participatiu "Imaginem la plaça de l’Estany de Sant Maurici"

Del 15 de febrer al 7 de març el veïnat, teixit comercial i entitats de la zona podran fer propostes sobre com volen remodelar aquest espai

dijous, 11 febrer, 2021 - 12:15

L’Ajuntament del Prat té previst remodelar la plaça de l’Estany de Sant Maurici durant l’any 2022. Aquesta renovació permetrà fer que la plaça sigui un lloc més amable per a les persones i, conjuntament amb la intervenció sobre l’entorn, també farà que sigui més accessible.

Amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels veïns i veïnes sobre com es vol que sigui la transformació d’aquest espai, el proper 15 de febrer, i fins al 7 de març, l’Ajuntament obre un procés participatiu de consulta, els resultats del qual orientaran la nova estructura de la plaça i la definició dels seus usos futurs.

Aquest procés s’adreça, fonamentalment, als veïns i veïnes que viuen a l’entorn de la plaça, el teixit comercial i a les entitats properes. El procés convida a repensar els usos, propostes de millora i el manteniment dels mateixos amb l’objectiu de construir conjuntament els criteris que han de contemplar les obres que es durant a terme en el futur.

Participació virtual

Donada la situació sanitària actual, la participació es durà a terme de forma virtual a través de diferents espais de recollida de propostes, tallers deliberatius i una enquesta sobre els usos de la plaça. El web Decidim El Prat continuarà sent l’espai central de la participació al Prat, tant pel que fa a moments claus del procés com en la consulta de documentació o la traçabilitat i seguiment de les diferents propostes que en ella s’hagin pogut fer.

També es podran consultar altres processos en actiu, com l’elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència, els Pressupostos participatius o el procés de remodelació del passeig Ramon Codina.

Per a més informació, també es pot consultar el web municipal elprat.cat/participacio; a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050 ext. 5600. Per seguir l’actualitat dels diferents processos es poden consultar les xarxes de El Prat Participa o bé apuntar-se al butlletí Participació.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre
Aigua regenerada

divendres, 26 novembre, 2021 - 13:15

L'Ajuntament del Prat i l’AMB impulsen l'aportació d'aigua regenerada per millorar l'estat ecològic del canal de la Bunyola

L’aigua regenerada prové de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR)...