Esteu aquí

S’inicia el nou curs a L'Escola d'Arts en Viu del Prat

L’Escola ofereix formació i pràctica artística en música, dansa i teatre amb una aposta interdisciplinar

dilluns, 12 setembre, 2022 - 12:15

 

L'Escola d'Arts en Viu engega el curs 2022-2023 amb 962 alumnes inscrits als programes formatius que inclouen la dansa, el teatre i la música amb una mirada interdisciplinar, programes que atenen a totes les edats, amb caràcter inclusiu, i que donen resposta a tots els nivells des de la iniciació fins a la preparació per a les proves d’accés als estudis superiors. En les pròximes setmanes L’Escola iniciarà també les classes de tots els projectes d’IntersECCions que duu a terme, un total de 12 projectes a escoles i instituts del Prat, i en els quals hi participaran uns 1500 alumnes.

Aquest curs L’Escola manté tots els projectes, formacions i ofertes del curs anterior amb algunes petites novetats com són l’obertura d’un nou grup de Teatre infants, o l’increment dels grups de Dansa Avançat. L’Escola desenvolupa la seva activitat en diferents seus: la seu principal és l’edifici de Torre Balcells, i les altres seus són La CapsaL’Artesà, les escoles Jacint Verdaguer, Sant Jaume, Tarradellas i Pepa Colomer, i el Centre Cívic Palmira Domènech. Les classes de Música en Família canvien de seu i passen de fer-se a l’Escola Bressol Cabusset a l’Escola Bressol La Granota per primera vegada. A més L’Escola col·labora activament en el projecte d’Orquestra de Barri del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i també realitza classes de Musicoteràpia a la Residència Tamariu.

L’Escola té un plantejament pedagògic artístic de caràcter interdisciplinar, és per això que hi ha molts espais formatius que barregen elements de la música, la dansa i el teatre, des dels programes de Sensibilització artística fins a totes les assignatures de Confluències. En aquest sentit, hi ha 3 espais de confluència que utilitzen la creació com a metodologia d’aprenentatge, són els espais d’Artefactes Escènics,  Pràctiques de creació i Experimentació amb l’art en col·laboració amb el Teatre L’Artesà. En el cas d’Artefactes l'alumnat començarà el curs treballant amb l’artista Sònia Gómez, mentre que l'alumnat de Pràctiques treballarà amb el col·lectiu Big Bouncers.

Les persones que desitgin informació sobre les places que encara queden vacants per a aquest curs poden dirigir-se a l’edifici de Torre Balcells de 16 a 21 h de dilluns a divendres o escriure a l’email lescoladartsenviu@elprat.cat. També es pot consultar tota la informació de L’Escola, inclosa la informació sobre el sistema de tarifació social que s’aplica a la web www.elprat.cat/lescoladartsenviu

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...