Esteu aquí

Segona trobada del cicle “Apropa’t i opina: espai de convivència”

La tinença responsable d’animals en serà el tema central

dimarts, 12 novembre, 2019 - 08:45

Els propers dies 15 i 16 de novembre, als jardins de la Pau, el servei de Bon Veïnatge i Convivència de l’Ajuntament oferirà la segona sessió de la trobada de dinamització comunitària “Apropa’t i opina: espai de convivència”.

Tal i com es va fer en la 1a edició, la dinàmica consistirà en debatre al voltant d’un sofà sobre un tema central, que aquesta vegada serà la tinença responsable d’animals en el marc de la convivència a l’espai públic.

L’espai serà dinamitzat per les agents per a la convivència del Programa de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Prat.

Activitats programades

Divendres 15 de novembre, de 19 a 21 h, es debatrà de forma reflexiva i dinàmica, apropant les diferents opinions i punts de vista, fomentant així l’enteniment i, per tant, la convivència.

Dissabte 16 de novembre, d'11 a 14 h, la ciutadania podrà portar el seu gos i participar de la passejada cívica que es farà pels carrers de la ciutat, sota el lema “Jo tinc gos i sóc responsable”. El punt de trobada serà els jardins de la Pau.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...